shopify site analytics
 

agenda op maat | wij doen aan klantenbinding

UW WINKELBEDRIJF HET HELE JAAR IN THE PICTURE

 
 

De wens van elk winkelbedrijf: doeltreffend reclame maken, terwijl de reclame-uiting op zichzelf uiteindelijk niets kost. Sterker nog: geld oplevert. Dat kan! U zegt: Maar elke reclame-uiting is er toch op gericht omzet te genereren? Klopt. Maar een goede advertentiecampagne kost geld. Veel geld... Agenda Op Maat werkt anders.


Wij maken een agenda, speciaal voor uw winkelbedrijf. Over uw producten, diensten, acties, informatieve tips, en veel meer. Met tekst en beeld. Alles is mogelijk. Het maken van deze agenda is relatief goedkoop. Het grote voordeel is dat u de Agenda Op Maat aan het eind van het jaar  - rond de feestdagen - gewoon aan uw klanten verkoopt. Deze klanten komen graag bij u en vormen uw directe doelgroep. Wat is er mooier dan dat zij u betalen voor een agenda die het hele jaar door klantvriendeljke reclame maakt voor uw winkels en dus zorgt voor klantenbinding?


Dan de kosten. Het break-even point ligt meestal rond de helft van het aantal gemaakte agenda’s. Elke agenda die daarna verkocht wordt is pure winst. Easy! Maar er zijn meer voordelen. Wij leggen u dat graag persoonlijk uit. In een kort gesprekje weet u alles. Als u contact met ons opneemt, maken we een vrijblijvende afspraak.

 

AGENDA OP MAAT PRESENTEERT UW WINKELBEDRIJF OP Z’N BEST

AGENDA OP MAAT is onderdeel vanU heeft al een agenda? Dan doen wij u een aanbod. Zeg ons wat u nu betaalt. Wij kijken of het goedkoper kan. We doen het minimaal 10% voordeliger, of we doen het niet. Dat is helder.


Laat Agenda Op Maat een voorstel maken. Geen kosten, geen risico!


VRAAG HIER MEER INFO AAN

Extra voordelen voor...

> Winkelbedrijven