shopify site analytics
 

agenda op maat | echt maatwerk

VOOR ELK BEDRIJF EEN SPECIFIEKE TOEPASSING

 
 

Elk bedrijf is uniek. Qua doelstelling, uitstraling, marketingstrategie, doelgroep etc. Agenda Op Maat sluit naadloos aan bij elk van deze belangrijke factoren. Speciaal voor uw organisatie maken wij een agenda, ongeacht uw branche en doelgroep.


Agenda Op Maat is op vele manieren inzetbaar. Als relatiegeschenk of als hand-out op beurzen. Maar ook als eindejaarsgeschenk voor uw eigen personeel. Winkelbedrijven kunnen de agenda zelfs aan de kassa verkopen! Ga zo maar door...


De toepassingsmogelijkheden van Agenda Op Maat zijn uniek. Het is veel goedkoper en effectiever dan het bekende flesje wijn dat vaak gegeven wordt. Ook kunt u de agenda laten sponsoren door er advertenties in te plaatsen. Voor franchise organisaties kunnen wij een agenda maken, maar dan wel met (contact)informatie die per filiaal verschilt. En dat alles in een omlijsting waarin u bepaalt hoe de agenda moet ogen: misschien puur commercieel, of juist liever informatief met een vriendelijke knipoog naar uw bedrijf. Het kan allemaal.


Klik hier voor specifieke info voor: Winkelbedrijven en Charitatieve Instellingen.

 

UW BEDRIJF IS SPECIAAL GENOEG VOOR AGENDA OP MAAT


Met Agenda Op Maat communiceert u effectief. Onderzoeksbureau McKinsey publiceerde de Top 10 voor goede communicatie, en Agenda Op Maat scoort op alle punten:


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10VRAAG HIER MEER INFO AAN

AGENDA OP MAAT is onderdeel van

> Toepassingen

Originaliteit

Duidelijkheid

Overtuigingskracht

Ambachtelijke kwaliteit

De want-to-see-again-factor

Relevantie

Verschil met de concurrentie Consistentie eerdere campagnes

Geloofwaardigheid

Activerende werking