shopify site analytics
 

agenda op maat | volledige vrijheid in ontwerp en uitvoering

CUSTOM-MADE IS BIJ ONS 100% MAATWERK

 
 

Zijn er ook beperkingen aan het maatwerk van Agenda Op Maat? Nee! Daar doen wij niet aan. Wij staan voor absolute vrijheid in ontwerp en uitvoering. Dus geen beperkingen in het gebruik van kleur, tekst en beeld. Ook geen beperkingen in de keuze van het formaat, het aantal pagina’s, het type omslag, binding of wat maar ook. Als het maakbaar is, dan doen wij dat!


Is Agenda Op Maat dan niet erg duur? Zeker niet! Wij leveren maatwerk voor de prijs van confectie. Vraag maar eens een vrijblijvende offerte aan, dan ziet u het zo!


Wij maken dus niet de agenda’s met een zwart of blauw plastic omslagje met daarop uw logo in 1 kleurtje. Daar zijn er al genoeg van. Agenda Op Maat is uniek en biedt vrijheid. Dus naast het binnenwerk is ook de omslag een echte eye-catcher: bedrukt in kleur, in uw stijl. Dat noemen wij effectief communiceren.


Agenda Op Maat brainstormt, ontwerpt en maakt. Dat is ons vak. Zo is maatwerk voor u geen ingewikkeld en tijdrovend proces. Laat het werk maar aan ons over. Wij komen graag naar u toe, om met elkaar te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

CUSTOM-MADE IS 100% MAATWERK, VAN KAFT TOT KAFT


Agenda Op Maat biedt u heel wat voordelen, onder andere:


  1. +Lage kosten, hoog rendement 

  2. +Positieve, vriendelijke contactmomenten met uw klanten

  3. +Effectieve reclamedrager,
    dag in dag uit, een heel jaar lang

  4. +Hoge attentiewaardeVRAAG HIER MEER INFO AAN

AGENDA OP MAAT is onderdeel van

Extra voordelen voor...

> Custom-made