shopify site analytics
 

agenda op maat | wij ondersteunen goede doelen

UW CHARITATIEVE INSTELLING IN DE BELANGSTELLING

 
 

Agenda Op Maat gelooft in ‘leven’, maar vooral in ‘laten leven’. Charitatieve Instellingen zijn van levensbelang; voor mens, dier, plant, milieu, noem maar op. Omdat u al zoveel voor ons doet, doen wij graag iets terug. Hoe?


Heel concreet: wij sponsoren uw Goede Doel door te investeren in een Agenda Op Maat voor uw instelling. Wij ontwerpen en maken een agenda, helemaal in lijn met uw specifieke Doel. Inclusief kleurenfoto’s en informatieve teksten over uw Doel! Natuurlijk kunnen wij dat niet helemaal gratis doen. Overal geldt: voor niets gaat de zon op. Helaas, maar waar. Toch geven wij u graag hoge kortingen op Agenda Op Maat, want elke cent telt voor uw Goede Doel. Wij maken uw agenda dus tegen geringe kosten, waardoor het financieel voor u rendeert. Afspraak is afspraak!


Waar het om gaat: Hoe onderscheidt u zich te midden van die 11.999 andere Goede Doelen die Nederland telt? Hoe zorgt u ervoor dat men u niet vergeet als het aankomt op doneren? Simpel: Geef gulle gevers een Agenda Op Maat cadeau! Of bied de agenda te koop aan via uw website! Dat werkt. Dat levert fondsen op. Neem dus gerust contact met ons op, dan overleggen we vrijblijvend wat wij voor u kunnen doen!

 

AGENDA OP MAAT VINDT UW GOEDE DOEL VAN LEVENSBELANGU heeft al een agenda? Dan doen wij u een aanbod. Zeg ons wat u nu betaalt. Wij kijken of het goedkoper kan. We doen het minimaal 10% voordeliger, of we doen het niet. Dat is helder.


Laat Agenda Op Maat een voorstel maken. Geen kosten, geen risico!


VRAAG HIER MEER INFO AAN

AGENDA OP MAAT is onderdeel van

Extra voordelen voor...

> Charitatieve Instellingen